Dede, İl Müdürleri İstişare Toplantısına katıldı

Antalya ilinde gerçekleştirilen İŞKUR ve SGK İl Müdürleri İstişare Toplantısına katılan İŞKUR Yalova İl Müdürü Erhan Dede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’la da görüşerek kurumun sorun ve taleplerini iletti

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 00:45

İŞKUR Yalova İl Müdürü Erhan Dede, 81 ildeki İŞKUR ve SGK İl Müdürlerinin katılımıyla Antalya’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan da bir konuşma yaptı. Bakan Işıkhan, toplantıda yaptığı konuşmada, il müdürlerinin bugüne kadar yürüttükleri başarılı ve kaliteli çalışmaların önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine inandığını söyledi. Bakan Işıkhan, “Tek yumruk olarak ortaya koyacağımız irade bütün çalışma alanlarımıza güçlü bir şekilde yansıyacaktır. Sizlerin de bu konuda müsterih olmanızı rica ediyorum. Şahsım ve merkez teşkilatımız her daim bir adım kadar yakınınızdadır. Hem amiriniz hem de bir abiniz olarak çalışmalarınızda işinizi kolaylaştıracak her türlü adımı atacağımızın sözünü de buradan veriyorum. Siz yeter ki azmedin, görev alanlarınıza hassasiyetle yaklaşın ve başarılı işler üretmeye devam edin. Güçlü çalışma hayatı, güçlü yarınlar ve Türkiye Yüzyılı için el ele verip çalışacağız. Türkiye Yüzyılı’nı emeğin, üretimin ve istihdamın yüzyılı yapmakta kararlıyız. Sizlerin de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarınızı sürdüreceğinize inanıyorum” dedi.

İŞKUR Yalova İl Müdürü Erhan Dede ise toplantıda Bakan Işıkhan’la kısa bir görüşme yaparak kurumun sorunları ve taleplerini de iletme imkanı buldu. Dede, toplantının çok verimli gerçekleştiğini ve il müdürleri olarak Bakan Işıkhan’ın verdiği destek ve güvenle çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Murat Can Aytemur