Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Naime Kırlı Yalova’da göreve başladı

Uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam eden Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sosyal mecralar üzerinden bir duyuruda bulundu ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Naime Kırlı’nın göreve başladığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:14

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastane, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir duyuruda, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Naime Kırlı'nın göreve başladığını açıkladı. Dr. Kırlı, çocuk sağlığı alanındaki uzmanlık bilgisi ve deneyimiyle Yalova'daki hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu atama ile birlikte çocuk hastalarının sağlık ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde yanıt vermeyi amaçlıyor.

Hastane yönetimi, Dr. Kırlı'nın katılımının sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağından bahsederek yaptığı açıklamada, ‘’Hekim Kadromuz Güçlenmeye Devam Ediyor; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Naime KIRLI Hastanemizde göreve başlamıştır. Bakanlığımız MHRS veya 182 telefonundan randevu alarak muayene olabilirsiniz. Hasta Kabulüne başlayan değerli doktorumuza hoş geldin der başarılar dileriz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur