Çınarcık’ta askıda fatura dönemi resmen başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Başkan Avni Kurt’un vaatleri arasında yer alan, sosyal belediyecilik örneği Askıda Fatura projesi hayata geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:31

Çınarcık Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olarak "Askıda Fatura" projesini hayata geçirdi. Başkan Avni Kurt’un 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde vaatleri arasında yer alan bu proje, ihtiyaç sahibi vatandaşlara önemli ölçüde fayda sağlayacak.

‘’Fatura askıda, iyilik ise senin yüreğinde’’

Projenin tanıtımında konuşan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, bu projenin Çınarcık için büyük önem taşıdığını ifade etti ve sözlerinde, ‘’Seçim döneminde halkımıza vaat ettiğimiz bir projeyi daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bir sosyal belediyecilik uygulaması olan Askıda Fatura projesini bugün itibariyle hayata geçirdik. Hayata geçirerek Yalova genelinde bir ilke imza attığımız bu proje ile; ihtiyaç sahibi/dar gelirli ailelerin su faturalarının hayırsever vatandaşlarımız tarafından ödenmesine imkan tanıyoruz. Fatura askıda, iyilik ise senin yüreğinde!’’ diye belirtti.

Başvurular hem internetten hem yüz yüze yapılacak

Askıda Fatura projesinden yararlanmak isteyen vatandaşların; Çınarcık Belediyesi’nin web sitesindeki Askıda Fatura bölümünden ya da belediyenin Beyaz Masa birimine giderek başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

Murat Can Aytemur