Çınarcık Belediyesi tarafından kamu kuruluşlarının bulunduğu bölgeye bankamatik konuldu

Çınarcık Belediyesi, yaz döneminde gerçekleştirdiği altyapı, çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 15:49

İlçenin farklı noktalarında düzenli şekilde çalışmalar gerçekleştirmeye ara vermeden devam eden Çınarcık Belediyesi ekipleri son olarak; ilçe sakinlerinin en büyük ihtiyaçlarından birisini hayata geçirdi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un girişimleriyle, ilçede kamu kuruluşlarının bulunduğu bölgeye bankamatik konuldu.

Seçim döneminde “Kentte, ihtiyacı karşılayamayan mevcut bankamatiklerin sayılarının artmasını sağlayacağız” şeklinde bir vaatte bulunmuş olan Başkan Kurt, verdiği bir sözü daha yerine getirmiş oldu. Bankamatiğin vatandaşların talebi doğrultusunda uygun bir yere konulduğunun altını çizen Kurt, gerçekleştirilen hizmetin tüm ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Çınarcık’ın farklı noktalarında düzenleme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiren belediye ekipleri daha modern ve daha yaşanılabilir bir Çınarcık oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

M. Tunç Tanrıverdi