Çiftlikköy'de Milli Maç Coşkusu Yaşanacak

Avrupa Şampiyonası Son 16 Turunda başarılı bir performans sergileyerek, Çeyrek Finale yükselen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile mücadele edecek. Çiftlikköylüler bu önemli maçı, kurulan dev ekranda omuz omuza seyredecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 00:31

Türkiye Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği üstün başarı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Avrupa Şampiyonası Son 16 Turunda başarılı bir performans sergileyerek, Çeyrek Finale yükselen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile mücadele edecek. Cumartesi günü saat 22.00’da gerçekleşecek maç için beklenen duyuru Çiftlikköy Belediyesi’nden geldi.

Dev ekran kurulacak

Çiftlikköy Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, daha önceki maçlarda olduğu gibi Çeyrek Final mücadelesinde de Mokamp’ta dev ekran kurulacağı belirtildi ve ‘’ Çeyrek Final heyecanını dev ekrana taşıyoruz, sandalyeni kap gel’’ ifadelerine yer verildi.  

Tüm ilçe halkını; küçükten-büyüğe bir araya getiren ve adeta bir tribün atmosferinde gerçekleşen bu etkinlikler ilçe halkı tarafından da oldukça büyük beğeni topluyor.

 

Etkinlik bilgileri:

Maç: Hollanda-Türkiye

Tarih: 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Saat: 22.00

Yer: Çiftlikköy, Mokamp

Murat Can Aytemur