Çiftlikköy 500 Evler Recep Hacı’yı bağrına bastı

Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzman Doktor Recep Hacı, kendi mahallesi olan 500 Evler’de vatandaştan yoğun ilgi gördü. 500 Evler Recep Hacı’yı bağrına bastı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 14:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalova ziyaretinde ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması sonrasında, Çiftlikköy Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Uzman Doktor Recep Hacı 500 Evler Mahallesi’nde vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü. Kendisinin de 500 Evler Mahallesi’nde çocukluğunun, gençliğinin geçtiğini ve ilköğretim hayatını Sultaniye İlköğretim Okulu’nda okuduğunu belirten Hacı, ilk ziyaretini kendi mahallesine gerçekleştirdi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı ile birlikte çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği 500 Evler Mahallesi’ne ziyarette bulunan, mahalle sakinlerinin  evladı, kardeşi veya abisi olarak gördükleri Recep Hacı, gerçekleştirdiği ziyarette meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşılandı.

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı yaptığı paylaşımda, ‘’Büyüdüğümüz, çocukken oyunlar oynadığımız, beraber ağlayıp beraber güldüğümüz, düğünlerimizi yaptığımız 500 Evler Mahallesi, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu mahallenin değerli sakinleri, sizleri çok seviyorum. Hazırız ve kararlıyız’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur