CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? Vefa Salman CHP Parti Meclisine'mi girecek? CHP Yalova Kurultay Delegeleri Özgür Özel'i mi destekliyor?

Yalova eski Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, partisinin 38. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Salman, PM üyeliği için destek aramak üzere Ankara’ya gitti

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 14:26
https://www.yalovahayat.com/

CHP’de kurultay heyecanı yaşanıyor. Bu çerçevede Vefa Salman da partisinin PM üyeliğine adaylığını açıkladı. Salman, yaptığı açıklamada yıllarca partinin birçok kademesinde görev yaptığını ve artık hedef büyüterek PM üyesi olarak hizmetlerini sürdürmek istediğini ifade etti. Salman, “Partimizin kurumsal kimliğine, değerlerine ve ilkelerine bağlı bir şekilde çalışmalarımı yürüteceğim. Partimizin iktidar yolunda güçlenmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, 4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara Spor Salonu’nda yapılacak. Kongrede 1.370 delege partinin genel başkanını, Yüksek Disiplin Kurulu ve parti meclisini belirlemek üzere oy kullanacak. İlk gün genel başkanlık, ikinci gün ise PM ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri seçimleri gerçekleştirilecek.