CHP Yalova İl Teşkilatı Yalova’da görkemli bir yürüyüşe imza attı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanlığı, Cumhuriyetin ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla Yalova sokaklarında unutulmayacak görkemli bir yürüyüşe imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 16:35
https://www.yalovahayat.com/

29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle birlikte Türkiye’de ve Yalova’da 100. yıl etkinlikleri büyük bir coşkuyla devam etti. CHP Yalova İl Teşkilatı da bu kapsamda Cumhuriyetin 100. yılı için büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Yalova halkı bu kutlu gün için 29 Ekim Pazar günü saat 17.00’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Yürüyüşün başında CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, CHP Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ ve ilçe başkanları bulundu.

Meydandan meşaleler ve Türk bayraklarıyla coşkulu yürüyüşe katılım sağlayan grup, Yalova’nın içinde hoparlörden verilen 100. Yıl marşları eşliğinde büyük bir heyecanla yürüdü. İl Başkanı Doğancı kendileriyle birlikte yürüyen vatandaşların ve tüm Yalovalıların bayramını kutladı. Kalabalık grup daha sonra Yalova Sahili’ne gelerek burada da büyük bir coşkuyla yürüdü. Gerçekleştirilen program 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte son buldu.

M. Tunç Tanrıverdi