CHP Yalova İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Yalova'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Danışma Kurulu toplantısı, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 16:36

Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu, Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde önemli bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve çok sayıda partili katıldı.

Yerel Seçimler değerlendirildi”

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Danışma Kurulu toplantısında, 31 Mart Yerel Seçimlerinin değerlendirilmesi ve CHP'nin iktidar olma yolundaki stratejileri karşılıklı olarak istişare edildi. Seçim süreci ve sonuçları üzerine yapılan analizlerle, Yalova'nın ve Türkiye'nin geleceği için yeni fikirler ve çözüm önerileri tartışıldı. Ayrıca, CHP'nin yerel seçim sonuçlarından çıkaracağı dersler ve halkın beklentileri doğrultusunda nasıl daha etkin bir politika izlenebileceği konusunda görüşler paylaşıldı.

Murat Can Aytemur