CHP Yalova’da muhtar ziyaretleri devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen muhtar ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda muhtarlarla bir araya gelen parti yetkilileri, vatandaşların sorunları hakkında yakından bilgi alarak, çözüm yolları üzerine istişareler gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 02:02

CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı, Başkan Kemal Sürel önderliğinde muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Partinin yetkilileri, yerel yönetimlerle iş birliği ve vatandaşların sorunlarına çözüm bulma amacıyla düzenlenen ziyaretlerde, muhtarlarla bir araya geliyor. Ziyaretler kapsamında, vatandaşların günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorunlar hakkında doğrudan bilgi alınarak, bu sorunların çözümüne yönelik istişareler yapılıyor. CHP yetkilileri, muhtarların yerel düzeydeki deneyim ve önerilerini dikkate alarak, etkili çözüm stratejileri geliştirmek adına fikir alışverişleri gerçekleştiriyor. 

Yerel yönetimle daha güçlü bir iletişim kurma ve vatandaşların taleplerine daha hızlı yanıt verme amacıyla CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı'nın yürüttüğü bu çalışmalar, mahalle sakinlerinin sorunlarına cevap olma yolunda büyük önem taşıyor ve aynı zamanda da partinin yerel sorunlara duyarlılığını ve çözüm odaklı yaklaşımını ortaya koyuyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen muhtar ziyaretlerinde son olarak; Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı  Ali Kılıç, Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uygun ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı  Recep Polat’ı ziyaret eden CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı, muhtarlarla yaptığı görüşmeler sonrasında, ‘’Muhtarlarımızla mahalle talepleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Değerli muhtarlarımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur