CHP Yalova Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yele’den vatandaşlara kandil simidi ikramı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Regaip Kandili sebebiyle ilçedeki camilerde yatsı namazı sonrasında vatandaşlara kandil simidi dağıttı. CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, kandilin Yalova’ya ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 17:33
https://www.yalovahayat.com/

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele’nin öncülüğünde kandil simidi dağıtımı geleneği Regaip Kandili’nde de devam etti. CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele parti teşkilatı ile birlikte ilçedeki camilerde yatsı namazı sonrasında vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Vatandaşlar ile hasbihal etmeyi sürdüren Yele, vatandaşların kandilini kutladı.

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Regaip Kandili’nin Yalova başta olmak üzere Türk milleti ve İslam alemi için hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi: “Mübarek kandil gecesinde edilen tüm dualar kabul olsun. İlçe camilerimizde cemaatimize kandil simidi ikram ettik. Tüm hemşehrilerimizin ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum.”

Vatandaşlar ise, CHP Çiftlikköy İlçe Teşkilatı’nın kandil simidi dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele ve ekibine teşekkür ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi