CHP Yalova 6 Şubat'ta nöbetteydi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Örgütü, 6 Şubat depremini unutmadı. Parti il binasında toplanan örgüt, depremde hayatını kaybetmiş1 binlerce vatandaş için saygı duruşunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 12:08

6 Şubat 2023 yılında meydana gelen ve 11 ili etkileyerek Türkiye’yi derinden yaralayan depremin birinci yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Örgütü, parti il binasında nöbete gitti.

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel ve CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele’de nöbette hazır bulunan isimler arasında yer aldı. Nöbette ilk olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu sonrasında ise anma gerçekleştirildi.

CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, nöbette gerçekleştirdiği konuşmada, ‘’Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen 11 ili kapsayan depremde, kaybetmiş olduğumuz 10 binlerce can için bugün Yalova’da nöbetteyiz. Daha önce 17 Ağustos 1999 yılında, binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz ve bu acıyı paylaştığımız, binlerce insan için, sizlerin acısını paylaşıyor, hep birlikte sizler için ve kaybettiğimiz canlar için saygı duruşunda duruyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur