CHP Milletvekilli Tahsin Becan, “Ellerine sağlık, tebrik ediyorum”

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ön tarafındaki yolun yeniden yapım ihalesine çıkması ile ilgili açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, getirdikleri tüm eleştirilerin doğruya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Şu andaki ihalede de doğru bir yol izlendiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Becan, “Ellerine sağlık, tebrik ediyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:44

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ön tarafındaki yolda yaşanan çökme nedeni ile bu lokasyonda uzunca bir süredir sorun yaşanıyordu. Yolun oturduğu ilk günlerde bölgeye giden ve burada yolun yanlış ve hatalı bir şekilde yapıldığını ifade eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, sonrasında da buradaki çalışmaların ivedilikle başlaması için Ankara’da gerekli görüşmeleri gerçekleştirmişti.

Kısa bir süre önce AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol tarafından yolun yeniden yapım ihalesinin gerçekleştirildiği kamuoyu ile paylaşıldı. Bu anlamda görüşlerini bir kez daha paylaşan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan parti ayrımı olmadan Yalova için hayırlı ve doğru olan her şeyi destekleyeceğini ve arkasında duracağını ifade etti. Şu anda doğru olanın yapıldığını sözlerine ekleyen Becan, “Biz bu yolda çökme yaşandığı ilk günden beri burada yapım aşamasında hatalar yapıldığını söylemiştik. Bunu siyasi bir amaçla değil tamamen Yalova’nın çıkarlarının korunmasını sağlamak amacı ile dile getirmiştik. Ardından da Ankara’da bu sürecin en hızlı şekilde tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyduk. Gelinen noktada yolun yeniden yapımını sağlayacak ihalenin gerçekleştirildiğini öğrendik. Yolda yeniden aynı şekilde sorun yaşamasının önüne geçilmesini sağlamak adına kazık çakılarak tamamen güvenli ve bilimsel bir yöntem uygulanacak. Biz her zaman siyaset yapmadan Yalova’nın menfaatleri ve hayrına olan her şeyin arkasında olacağımızı, yanlışlara da yanlış diyeceğimizi dile getirdik. Şimdi de bunu yapıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Olması gereken buydu ellerine sağlık, tebrik ediyorum. Yalova’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.