CHP’li heyet, Çukurköy ve Dereköy'de halkın sorunlarını dinledi

CHP heyeti Çiftlikköy’e bağlı Çukurköy ve Dereköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen İl Başkanı Doğancı, sorunların çözüme kavuşturulması için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 15:13

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve ilçe yöneticileri, Çukurköy ve Dereköy'de köylülerle bir araya gelerek yerel sorunları dinledi.

Ziyarete, CHP İl Başkan Yardımcısı Nedim Güler, İl Genel Meclis Üyeleri Oktay Atik ve Aykut Türker, Belediye Meclis Üyeleri Nilüfer Özdemir Dilek, Selçuk Balcı, Mustafa Dağ ve Ebru Filiz de katıldı. CHP heyeti, köy halkıyla doğrudan iletişim kurarak köyün genel durumu, yerel sorunlar ve ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı. Ziyaret sırasında köy muhtarı Hidayet Köken ve vatandaşlarla yapılan sohbetlerde, yerel sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

CHP yetkilileri, çözüm yollarını ve projelerini köy halkıyla paylaşarak, onların görüş ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerin önemine vurgu yapan İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, “İlçemizin köylerini karış karış gezerek halkımızın sorunlarını dinliyor, onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın hayalleri ve gençlerimizin umutları için buradayız” dedi.