CHP’li Başkanlar, ortak projeler üzerine görüştü

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a iade-i ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 03:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 03:45
https://www.yalovahayat.com/

Yerel seçimlerde en büyük rakipleri olan AK Parti’nin adaylarını büyük bir farkla geride bırakarak belediye başkanı olan CHP’li Adil Yele ve CHP’li Yılmaz Tavşan bir araya geldi.

Kendisine tebrik ziyareti yapan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a iadeyi ziyarette bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, hızla hayata geçirdiği projeleri hakkında Yılmaz Tavşan’a bilgi verdi.

Ortak projeler ve işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundular

Seçimden önce vadettiği projeleri kısa sürede hayata geçirmeye başlayan ve ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Başkan Yele, Yılmaz Tavşan’la verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, ortak projeler ve işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını aktardı. Başkan Yılmaz Tavşan’ın çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirten Başkan Yele, misafirperverliği ve nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür etti. Kadıköy Beldesinin ihtiyaçları ve halkın talepleri doğrultusunda sunulan mevcut hizmetlerin devam ettirilmesinin yanı sıra yeni projeleriyle de beldenin gelişmesi için çaba harcayan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Adil Yele ile ortak projeler ortaya koymaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek, “Kısa sürede Çiftlikköy’de yaptığı çalışmalarla bizleri de onurlandıran değerli başkanımızı ağırlamak bizim için bir onurdu.” dedi.

Serap Polat