CHP Çiftlikköy esnafın nabzını tutmaya devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy Örgütü, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine son olarak Kumsal Caddesi'nde devam etti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de esnaf ziyaretlerinde hazır bulunarak, talep ve önerileri dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 22:34

CHP Çiftlikköy Örgütü, esnaf ziyaretlerine Kumsal Caddesi'nde devam etti. Düzenli olarak gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerde, esnaf ile bir araya gelen partililer, ilçenin geleceği için vatandaşların görüşlerini dinleyerek, daha gelişmiş bir Çiftlikköy için neler yapılabilir onlara değindi. CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı önderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde; Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı. Ziyaret sırasında, mevcut ekonomik durumun esnafın işlerini nasıl etkilediği, pandemi sonrası toparlanma süreci ve yerel yönetimden beklentileri üzerine görüşmeler yapıldı. Başkan Yele, esnafın fikirlerini önemsediğini belirterek, onların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacaklarını vurguladı.  CHP Çiftlikköy Örgütü, bu tür etkinliklerle esnafın sesini duyurmaya devam ederken aynı zamanda da şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyerek vatandaştan alkış topladı. Vatandaşlar, yöneticiler ile iç içe olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler ve ilgi alakaları için teşekkür ettiler.

"Esnafımızı dinliyor, notlarımızı alıyoruz’’

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı da Kumsal Caddesi’nde gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri sonrası bir paylaşımda bulundu ve daha iyi bir gelecek için ‘’Tüm Dertlerin

Var Bir Çaresi

Onun da Adı Cumhuriyet Halk Partisi’’ mesajını verdi. Kaşıkçı sözlerinde şu ifadeleri kullandı, ‘’Esnaf ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Adil Yele, ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve yol arkadaşlarımızın da katılımıyla Kumsal Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarımıza hayırlı işler diledik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnafımızı dinliyor, notlarımızı alıyoruz. Daha yaşanabilir bir Çiftlikköy için var gücümüzle çalışıyoruz.’’

"Çiftlikköy için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim’’

Başkan Yele ise ilgili konuda yapmış olduğu açıklamada, ‘’Her bir esnafımızın görüşlerini dinleyip, dertlerine kulak verdik. Onların emeğine ve alın terine layık olabilmek için hayata geçirmeyi planladığımız projeleri paylaştık.

Buradan bir kez daha vurgulamak istiyorum. Her zaman esnafımızın, vatandaşımızın yanında olacağım. Çiftlikköy’ümüz için her istek, her talep benim için çok kıymetli. Bunları tek tek değerlendirip daha güzel bir Çiftlikköy için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur