Cem Taştan görevinden istifa etti

Cem Vakfı Yalova Gençlik Kolları Başkanlığı'nı 6 yıldır başarıyla sürdüren Cem Taştan, yeni yönetimin önünü açmak adına görevinden istifa ettiğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 02:50
https://www.yalovahayat.com/

Cem Vakfı Yalova Gençlik Kolları Başkanlığı görevi süresince önemli çalışmalara imza atan ve vakfın gündemdeki konulara yönelik görüşlerini cesurca dile getiren Cem Taştan, geçtiğimiz mart ayında gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Yalova Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

Cem Taştan, yaptığı açıklamada, Cem Vakfı Yalova Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yeni oluşacak yönetime devretmek için istifa ettiğini belirtti. Taştan, “2018 yılından beri yürüttüğüm Cem Vakfı Yalova Gençlik Kolu Başkanlığını, yeni yönetimin önünü açmak adına istifa ediyorum. Bu zamana kadar yanımda desteğini ve varlığını esirgemeyen yönetim kuruluma ve tüm canlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Taştan, görev süresi boyunca vakıf adına birçok önemli projeye imza attı ve toplumun farklı kesimleriyle güçlü bir iletişim kurdu. Gençlik Kollarının enerjik ve dinamik yapısını koruyarak, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını artırmayı başardı.

Cem Taştan'ın ardından, Cem Vakfı Yalova Gençlik Kolları'nın yeni yönetimi önümüzdeki günlerde belirlenecek. Yeni yönetimin, Taştan'ın bıraktığı mirası daha da ileriye taşıması ve vakfın misyonunu devam ettirmesi bekleniyor.

Yeni yönetim hakkında konuşan Taştan, “Görev sürem boyunca elde ettiğimiz başarıların, yeni yönetim tarafından daha da ileriye götürüleceğine inanıyorum. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.