Çavuşçiftliği'nde korkutan arazi yangını

Yalova’nın Altınova İlçesine bağlı olan Çavuşçiftliği Köyü’nde arazi yangını meydana geldi. Korkutan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 16:39

Alınan bilgilere göre, Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Çavuşçiftliği Köyü'nde korkutan bir arazi yangını meydana geldi. Yaşanan arazi ve saman yangını kısa süre içerisinde dumanların yükselmesiyle panik uyandırdı. Meydana gelen yangını gören vatandaşlar acil yardım hattına ihbarda bulundu ve bunun üzerine Altınova Belediyesi İtfaiye Ekipleri vakit kaybetmeden yangının yaşandığı alana intikal etti.

Yangın başarıyla söndürüldü

Olay yerine gelir gelmez hızlıca çalışmaya başlayan ekipler kısa süre içerisinde azimli ve başarılı çalışmalarıyla yangını söndürmeyi başardı. Ekiplerin zamanında müdahalesi, yangının olası kötü sonuçlar doğurmasını engelledi. Yangını başarıyla söndüren ekipler devamında ise soğutma çalışmaları gerçekleştirerek olay yerini kontrol altına aldı. Yangının büyümesini ve yayılmasını engelleyen ekipler vatandaşları sıcak yaz aylarında meydana gelebilecek yangınlara karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı. Yangında yaralı veya can kaybı bulunmazken, yangının meydana geldiği alan ciddi zarar gördü.

Murat Can Aytemur