Bilgiç İnşaat’tan YTSO’ya ziyaret; 40. Yıl özel projesinin detayları konuşuldu

Bilgiç İnşaat, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, Meydan Projesini tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 01:50

Sektörde 40 yılı aşan deneyimiyle, “Herkes İçin Kaliteli Yaşam” ilkesi doğrultusunda projelerini hayata geçiren Bilgiç İnşaat, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na özel ziyarette bulundu. Bilgiç İnşaat, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilgiç İnşaat yetkilileriyle bir araya gelerek, yeni projeleri Bilgiç Meydan hakkında detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

“Bilgiç İnşaat'ın 40. yıl özel projesi”

Bilgiç İnşaat 40. yıl özel projesi olan Bilgiç Meydan projesinde; yeni hastane bölgesinde 15 dönüm arazi üzerine kurulacağını, 9 blokta toplamda 141 ofis ve daire ile 46 dükkânın yer alacağı projede, kafe, market, restoran, klinik ve çeşitli iş yerlerini içeren 7 blok ile deniz manzaralı 2 bloktan oluşan yüzme havuzlu ve sosyal tesisli konut bölgesi yer alacağını açıkladı.

Firma yöneticileri Tufan Bilgiç, Metehan Bilgiç ve Batuhan Bilgiç, Bilgiç Meydan projesinin detaylarını paylaşarak, Yalova'ya modern bir yaşam alanı kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Bilgiç Meydan projesinin iş dünyası ve Yalova için önemli bir katkı sağlayacağını ifade ederek, projenin kentin yeni çehresini şekillendireceğini belirtti.

Murat Can Aytemur