Bayram tatilini Yalova Sahilinde değerlendirdiler

Kurban Bayramı tatilini Yalova’da geçiren vatandaşlar hava sıcaklıklarının da etkisiyle hem serinlemek hem dinlenmek için Yalova Sahiline akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 02:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 02:22
https://www.yalovahayat.com/

Kurban Bayramı’nda uygulanan 9 günlük tatili Yalova’da değerlendiren vatandaşlar, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kendilerini sahile attı. Gündüz, gece fark etmeksizin sahilde vakit geçiren Yalovalılar, sahilde ilerlemekte zorlandı. Kimileri bisiklet sürmeye çalışırken kimileri yürüyüş yaptı.

Aile çay bahçeleri, kafeler ve dondurmacılarda yer bulmakta zorlanan vatandaşlar ise yeşil alanları değerlendirdi. Tatil beldelerine gidemeyen vatandaşlar gündüz Akasya plajında denize girerken gece de sandalyeleriyle kumsalda oturarak temiz havanın tadını çıkardı. Alım gücünün düşmesiyle çimlerde oturma alışkanlığını giderek yayıldığı Yalova’da Batı Sahil Bandı bu yazın en kalabalık günlerini bayramda yaşadı.

Sandalyesini ve yiyeceğini alan vatandaşlar yeşil alanda oturacak yer bırakmadı. Çocuklar kaykay pistinde, parklarda ve çimlerde oyun oynarken aileler serin havada piknik yaptı. Sahilde dondurma, midye, lokum ve mısır satan seyyar satıcıların yol kenarlarından kaldırılarak kumsal tarafına taşınması da vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Serap Polat