Başkan Turan Canbay’dan başkanlara iade-i ziyaret

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, seçim sonrası kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’e iade-i ziyarette bulundu

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 01:20
https://www.yalovahayat.com/

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay iade-i ziyaretlerini sürdürdü. Bu çerçevede Armutlu, Esenköy ve Teşvikiye Belediyelerine giden Canbay, belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek, başkanlara görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinde yerel yönetimler arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin önemine vurgu yapan Canbay, "Yerel yönetimler olarak halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına koordinasyon ve iş birliği içinde olmalıyız. Bu ziyaretler, aramızdaki dayanışmayı güçlendiriyor ve ortak projeler geliştirmemize olanak tanıyor” dedi.

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Canbay’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, belediyeler arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğini ifade ettiler. Başkanlarla istişarelerde de bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ziyaretinin anısına çeşitli hediyeler de sundu.