Başkan Turan Canbay’a davullu zurnalı karşılama

Yeniden Subaşı Belediye Başkanı seçilen Turan Canbay mazbatasını aldıktan sonra geldiği Subaşı Belediyesi önünde davullu zurnalı bir kutlama ile karşılandı. Canbay da personellerin çektiği halaya eşlik etti

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 13:17
https://www.yalovahayat.com/

Mahalli idareler seçimlerinde CHP’den bir kez daha Subaşı Belediye Başkanı gösterilen mevcut Belediye Başkanı Turan Canbay, seçimi kazanarak yeniden belediye başkanı seçilmişti. Ardından Yalova Adliyesi’nde mazbatasını alan Canbay, geldiği Subaşı Belediyesi önünde davullu zurnalı bir kutlama ile karşılandı.

Canbay’ın bir kez daha seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren belediye personelleri, CHP’liler ve belde halkı çiçek sunarak zaferi kutladılar. Ardından davul ve zurna eşliğinde halay çeken personellere katılan Canbay, onlarla birlikte halay çekti. Sonrasında makamında belediye meclis üyeleri ve personellerle sohbet eden Canbay, “Seçim yarışını geride bıraktık. Önümüzde 5 yıl gibi bir süre var. Belde halkımıza verilmiş sözlerimiz var. Belde halkımız bizden hizmet bekliyor. Kolları bugünden itibaren sıvayarak sözlerimizi yerine getirmek, beldemize daha iyi hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmak zorundayız” dedi.

“7’den 77’ye herkesin başkanı olmaya devam edeceğim”

İki dönem üst üste Subaşı Belediye Başkanlığı’na seçilmenin onur verici olduğunu ifade eden Başkan Canbay, “Değerli Subaşılı komşularımın oylarıyla Subaşı Belediyesi tarihinde iki dönem üst üste göreve gelmenin onuru içerisindeyim. Bizimle birlikte olan herkes bu hayalin birer parçası. Ve bu hayali yaşadığım için ve yaşattığım için gerçekten çok gururluyum. Bu mazbata aslında umudun, gururun belgesi. Allah’ın izni, halkımızın isteğiyle hizmet için Subaşılılar tarafından verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bundan sonraki 5 yıl boyunca attığımız her adımda bu anı hatırlayacak, bu sorumluluğu taşımanın bilincinde olmaya devam edeceğim. Her imzanın altında onu hatırlayacağımdan kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Subaşı’nda ortak akılla, adil ve eşit bir hizmet anlayışı devam edecek. Tüm Subaşı’nı kapsayan, oy veren, vermeyen, partili olan, olmayan herkesin başkanı olmaya devam edeceğim. Şimdi bizi çok daha büyük bir sorumluluk bekliyor. Halka hizmet.  En büyük sermayemiz birliğimiz ve çalışma irademiz olacaktır. Ortak akılla çalışacağız, hakça paylaşacağız. Allah bizleri bu yolda muvaffak eylesin” dedi.

Subaşı beldesinde sandık başına giden herkese de teşekkür eden Canbay, “Ben seçime partim CHP’den girdim.

 Ama belediye başkanı seçildiğimizde bizler rozetlerimizi bir kenara bırakır ve Subaşı’nın belediye başkanı oluruz. Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Subaşı Belediyesi Subaşı halkınındır, biz de burada beldeye ayrım yapmadan ötekileştirmeden hizmet için varız” diye konuştu.