Başkan Mehmet Gürel CHP’li Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında Çanakkale’de gerçekleştirilen CHP İl Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 11:58

Gürel toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de görüşerek Yalova ve Yalova Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

CHP İl Belediye Başkanları Toplantısı Çanakkale’de gerçekleştirildi. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de toplantıya katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlık ettiği toplantıda CHP belediyeciliği konusunda önemli konular masaya yatırıldı. CHP’nin iktidar yürüyüşünün belediyelerden başladığını ifade ederek CHP’li Belediye Başkanlarına seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Çözemediğimiz sorun işsizlik çünkü yerel yönetimler istihdam yaratma imkanı olan ama an itibarıyla zaten geçmiş dönemde de bu kadar büyük işsizlik varken hangi partiden olursa olsun belediyenin tüm istihdam olanaklarının kullanıldığı, dolduğu hatta hepimiz biliyoruz ki aşıldığı süreçleri yaşıyoruz. Belediyelerde inanılmaz personel fazlası var. Böyle bir dönemde yeni işsizler yaratamıyoruz. O personel giderleri de çok kritik ama yaratmamak için çaba sarf ediyoruz. Bir yandan da her bir belediyemizde binlerce, on binlerce belediyenin boyutuna göre, yapısına göre iş başvuruları var. Bu en çok zorlandığımız konu. Bunu biliyoruz. Bu sorunu çözmek için de

CHP iktidarı için gün sayıyoruz. Çok önemli bir gündemle çalışıyorsunuz, sunumlar alıyorsunuz. Deneyimlerinizi aktarıyorsunuz, tecrübeleri paylaşıyorsunuz, projelerde ortaklaşıyorsunuz. Buradan evinize giderken benzer özellikler arz eden ve içeren 20 farklı ilin görüşünü, tecrübesini, deneyimini, projelerini öğrenmiş olarak ve vizyonunuza vizyon katmış olarak, zihniniz ilinize daha iyi hizmet etme noktasında daha da berraklaşmış daha bu konuda motive olmuş olarak dönüyorsunuz. Bu çok kıymetli toplantıları çok önemsiyorum. Bundan sonra da bu toplantıların aynı rutinde aksamadan, aynı ciddiyette bu başarılı sonuçları üreterek devam edeceğine inanıyorum.” dedi. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel gerçekleştirilen toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de bir araya geldi. Burada Yalova ve Yalova Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler veren Gürel, istişarede bulundu. Gürel CHP’li belediye başkanlarıyla da görüşmeler gerçekleştirerek Yalova ve diğer iller arasında ortak projeler geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.