Başkan Kurt, “Esnafın derdi, bizim derdimizdir”

Çınarcık esnafının, Çınarcık Belediyesi tarafından düzenlenen Esnaf Buluşmasında dile getirdiği talepleri, belediye tarafından tek tek yerine getiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 11:33
https://www.yalovahayat.com/

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un talimatıyla kent esnafının sorunlarına çözüm bulmak, taleplerini yerine getirmek ve önerilerine kulak vermek amacıyla haziran ayında hayata geçirilen ‘Esnaf Buluşmaları’ projesi ile birçok çalışma yapılıyor. Çınarcık Belediyesi tarafından düzenlenen Esnaf Buluşmasında, kent esnafının dile getirdiği tüm talep, öneri ve şikayetler değerlendirilerek yeni adımlar tek tek atılıyor.

Esnafın talepleri yerine getiriliyor

Bayram sürecinde Dörtyol’da oluşan trafik için, talep edildiği üzere zabıta ekipleri görevlendirildi. Dolgu alanından kalkan tozdan şikayetçi olan esnafın şikayeti doğrultusunda belediye ekipleri söz konusu alanda aralıksız çalışıyor. Ayrıştırılmadan çöpe atılan market ürünlerinden ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satılmasından şikayetçi olan esnafın bu şikayetlerini ortadan kaldırmak için de zabıta ekipleri tarafından marketlerde düzenli olarak denetim yapılıyor. Market çalışanlarına uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, usulsüzlük tespit ettiği noktalarda cezai işlem uyguluyor.

“Esnafımız için, Çınarcık için gece gündüz çalışacağız”

Esnaf Buluşmalarında hemşerilerini tek tek dinleyerek, onların sorunlarına çözüm üretmek için yanlarında olduğunu dile getiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt konuyla ilgili açıklama yaparak, “Esnafın derdi bizim derdimizdir. Esnaf Buluşmaları projemizi, esnafın sorunlarının çözümü adına önemli bir proje olarak görüyorum. Görev süremiz boyunca; esnafımızın aktardığı hiçbir soruna, hiçbir talebe, hiçbir öneriye kayıtsız kalmayacağız. Esnafımız için, Çınarcık için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Serap Polat