Başkan Kurt Altınova'da başkanlar ile buluştu

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Altınova’ya gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 03:15

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında sandıktan galip çıkarak göreve seçilen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde başkanlarla yerel yönetimler üzerine sohbet eden Başkan Kurt aynı zamanda da belediyeler arası iş birliği üzerine görüşme gerçekleştirdi.

İlk olarak Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı başkanlık makamında ziyaret eden Kurt burada Başkan Fazlaca ile yaptığı görüşmede; belediyelerin mali durumları ve hayata geçirecekleri projeler konuşuldu. Görüşme sonrasında Başkan Kurt, Başkan Fazlaca’ya hediye takdim etti ve ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Altınova ziyaretinde bir sonraki durağı Subaşı Belediyesi olan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile birlikte Subaşı ve Çınarcık üzerine fikir alışverişleri gerçekleştirerek karşılıklı istişarelerde bulundu. Burada da belediyelerin mali durumları ve hayata geçirecekleri projeler üzerine konuşan başkanlar, iş birliği ve dayanışma vurgusunun öne çıktığı

Verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

‘’Altınova’ya ve Subaşı’na değer katacaklarına gönülden inanıyorum’’

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklamada bulunan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt sözlerinde, ‘’Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca ile Subaşı Belediye Başkanımız Turan Canbay’a iade-i ziyarette bulunduk. İki ziyarette de, belediyelerimizin mali durumlarını nasıl iyileştirebileceğimiz ve hizmet kapasitelerini nasıl arttırabileceğimiz üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçireceğimiz projeleri konuştuk. İş birliği ve dayanışma vurgusunun öne çıktığı ziyaretlerde, gösterdikleri nazik ev sahipliği için, Sn. Fazlaca’ya ve Sn. Canbay’a teşekkür ediyor; hizmet ve projeleriyle Altınova’ya ve Subaşı’na değer katacaklarına gönülden inanıyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur