Başkan Gürel ziyaretçilerini ağırlıyor

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Çok sayıda vatandaş, Başkan Gürel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 00:46

Yerel seçimlerin tamamlanması ardından ciddi bir oy farkıyla göreve gelen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Çok sayıda vatandaş Başkan Gürel’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletip başarılar diliyor. Kendisine gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makamın kapılarının Yalovalılara her zaman açık olduğunu belirtiyor.

Başkan Gürel’e gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinde son olarak, Yalova Ford Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan ile şirket yöneticileri, Eğitimci Derya Sibel Dağyolu, Yalova Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Ahmet Ortakoğlu ve yönetim ile denetim kurulu üyeleri, Yalovaspor Masterler Takımı, İş adamı Selim Serbest ve Esenköy Belediyesi Güvenlik Amiri Selami Yılmazer ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretçilerine teşekkürlerini sunan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel sözlerinde, ‘’ Gün içinde çok yoğun bir şekilde hemşehrilerimizin ziyaretlerini kabul ediyoruz, uzun süredir görüşemediğimiz dostlarımızla görüşüyoruz. Ziyaretimize gelen kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur