Başkan Gürel, Rivayet Döner’in açılışını gerçekleştirdi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, işletmeciliğini Hakkı Çalışkan’ın yaptığı ‘Rivayet Döner’ isimli işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 16:10

Yalova Süleymanbey Mahallesi Cengiz Koçal Caddesi’nde bulunan ve şehrin merkezinin en hareketli noktası olarak bilinen bölgede yeni bir işletme daha faaliyete başladı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, işletmeciliğini Hakkı Çalışkan’ın yaptığı ‘Rivayet Döner’ isimli işletmenin açılış kurdelesini işletme sahibi ve katılımcılar ile birlikte kesti. Açılışta söz alan Başkan Gürel, her yeni işletmenin Yalova ekonomisine fayda sağladığını söyleyerek, “Bu tür girişimler ile şehrimizin ekonomisi daha da canlanıyor. İşletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar dilerim” açıklamasında bulundu.

“Bu lezzetten vazgeçemeyecekler”

‘Rivayet Döner’ isimli işletmenin kurucu sahibi olan Hakkı Çalışkan, “Rivayet Döner olarak burası ikinci şubemiz. Dönerci Burhan Ustamızla beraber ekibimiz yaklaşık 10-11 kişiden oluşuyor, hepsi İstanbul’dan geldi. Dönerin en iyi en sağlıklı halini Yalova’ya getirdik. Ürünlerimiz arasında sadece et döner satıyoruz; lavaş, ekmek arası ve dürüm olarak satıyoruz. Birde pilav üstünde dönerimiz var aynı zamanda dönerimiz odun ateşinde pişiyor. Sağlıklı bir şekilde tamamen kendi ekibimizle birlikte et dönerimizi sıcak sıcak müşterilerimize sunacağız. Yalovalıları dönerimizin tadına bakmaya davet ediyoruz bu lezzetten vazgeçemeyecekler” diye konuştu.

Kurdelenin kesilmesinin ardından işletme sahibi Çalışkan ile sohbet eden Gürel, yeni işletmenin şehre getireceği canlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşletmeciler ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için mutluyuz ve gururluyuz. Rivayet Döner’i Yalovalılara en iyi hizmeti sunacak şekilde işletmek için var gücümüzle çalışacağız” dediler.

M. Tunç Tanrıverdi