Başkan Gürel kapılarını ziyaretçilerine açtı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makam kapılarını misafirlerine açmaya devam ediyor. Bu kapsamda çok sayıda vatandaş ile bir araya gelen Gürel, aynı zamanda da misafirleriyle Yalova’ya dair güncel konular hakkında sohbet ediyor, çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:30

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, halkla iletişimini güçlendirmek amacıyla makam kapılarını ziyaretçilerine açmaya devam ediyor. Başkan Gürel, bu kapsamda birçok vatandaşla bir araya gelerek, Yalova’ya dair güncel konular hakkında sohbet ediyor ve yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuyor.

Ziyaretler sırasında vatandaşların görüş ve önerilerini de dinleyen Gürel, bu kapsamda son olarak ayrı ayrı; Azerbaycan ve Kardeşlik Derneği (Azkader) Başkanı Müslüm Kaya ve yönetimini, Kirazlı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Dönmez ve yönetimini, Kirazlı Citysan Karma Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Çınar’ı ve Yalova Merkez Cami Görevlileri, Dernek Başkanı Hakan Özten ve yönetimini makamında misafir etti.

Bu buluşmalarda, Başkan Gürel, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek, Yalova’nın sorunlarına daha etkin çözümler bulmak adın fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Gürel konu hakkında yapmış olduğu açıklamada, “Bugün, birbirinden değerli STK Yöneticilerimizi belediyemizde misafir ettik. Halkımızla bir araya gelmek ve onların düşüncelerini almak bizim için büyük bir değer taşıyor. Nazik ziyaretleri ve değerli fikirleri için teşekkür ediyorum.’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur