Başkan Gürel'den Trafik sorununa çözüm mesajı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Süvari Sokak'ta devam eden alt yapı ve Tonami Meydanı ile İDO arasındaki kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 22:29

Şehrin altyapı sorunlarının çözümünde önemli adımlar atan ekiplerle birlikte, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Süvari Sokak’taki altyapı çalışmalarını ve Yalova’nın trafik sorununu çözmek adına gerçekleştirilen kavşak düzenlemelerini yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Gürel, projelerin şehrin ulaşım sorununu önemli ölçüde rahatlatacağını ifade etti.

Başkan Gürel, "Süvari Sokak'ta sürmekte olan altyapı çalışmalarımızı ve ardından kavşak düzenleme çalışmalarımızı bizzat yerinde inceledik. Yalova'nın gelişimi ve ulaşımda rahatlama sağlanması adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz," dedi. Trafik sorununu çözmek adına atılan bu adımların şehrin geleceği açısından büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Gürel, alt ve üst yapı çalışmalarının aynı kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.