Başkan Gürel’den örnek olacak davranış! Yalova Belediyesi’nin bir kedisi var…

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Şeker isimli kediyi sahiplendiklerini belirterek, belediyenin yeni maskotu olduğunu ifade etti. Vatandaşlara örnek olacak bu davranış halk tarafından alkış topladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:29

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Gürel, "Şeker" isimli kediyi sahiplendiklerini açıkladı ve bu sevimli dostun belediyenin yeni maskotu olacağını duyurdu. Bu davranış, hayvan sahiplenmenin önemine dikkat çekerken, vatandaşlar arasında da büyük takdir topladı.

Başkan Gürel’in bu örnek davranışı, toplumda sokak hayvanlarını sahiplenme bilincinin artırılmasına katkı sağlamak yönünde de önemli bir adım oldu.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in sahiplenmiş olduğu “Şeker” bir yandan da akıllara Cumhuriyet Halk Partisi’nin senelerce bakımını üstlendiği ve adeta partinin bir maskotu haline gelen, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şero’yu getirdi. Şero CHP'nin maskotuydu ve sosyal demokrat kedi" olarak tanımlanmaktaydı, Şeker’de bundan sonra Yalova Belediyesi’nin maskotu oldu.

Başkan Gürel konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamada, “Belediyemize hoşgeldin Şeker. Her canlı ikinci bir şansı ve sıcak bir yuvayı hak eder. Barınağımızdan sahiplendiğimiz sevimli kedimiz bundan sonra belediyemizin yeni maskotu olacak” ifadelerine yer verdi. Yüzlerde gülümseme uyandıran bu paylaşım yorumlarda adeta alkış topladı.

Murat Can Aytemur