Başkan Gürel, ‘’Bu vatan size minnettar’’

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi’ni makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 16:14

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi'ni makamında kabul etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Özcan İla ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Gürel, gazilere ve şehit ailelerine duyduğu minneti dile getirerek, "Bu vatan size minnettar" ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Özcan İla ise, Başkan Gürel’e teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yalova'daki gazilere ve şehit ailelerine yönelik sosyal destek programları, yardım kampanyaları ve etkinliklerden bahsetti. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve gelecek planlarının konuşulmasıyla devam etti. Gerçekleştirilen ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

‘’Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum’’

Kendisine gerçekleştirilen bu önemli ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Bu Vatan Size Her Zaman Minnettar!

Bugün belediyemizde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kıymetli Gazilerimizi misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, tüm gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.’’

Murat Can Aytemur