Başkan Fazlaca, ilçe halkını milli maçı izlemeye davet etti

Euro 2024 mücadelesinde gruplardan çıkan milli takımımız, son 16 maçında Avusturya ile karşılaşacak. Altınovalılar maçı belediye hizmet binasının bahçesine kurulacak olan dev ekranda izleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 14:32
https://www.yalovahayat.com/

EURO 2024 F Grubu'nda son maçta Çekya'yı 2-1 mağlup eden milli takımımız, son 16 turunda bugün Avusturya ile karşılaşacak. Çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek olan takımımızın performansı, Altınova’da dev ekrandan takip edilecek. Türkiye-Çekya maçını da Altınova Belediyesi hizmet binasının bahçesine kurulan olan dev ekrandan izleyen ilçe sakinleri, yine aynı heyecanı yaşayacak.

“Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır”

Altınova halkını bu önemli maçı dev ekranda izlemeye davet eden Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Değerli Altınovalı hemşerilerim, milli takımımıza destek olmaya devam ediyoruz. Avusturya ile 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’da oynayacağımız maçı Altınova Belediye Hizmet Binası bahçemizde kuracağımız dev ekrandan takip edeceğiz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Tüm ilçe halkımızı dev ekranda milli takımımızın maçını izlemeye davet ediyorum.” dedi.