Başkan Doğancı ve Tavşan isale hattı sonrası bozulan yolda incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ana isale hattı sonrası bozulan yollarda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 14:48

CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ana isale hattı sonrası bozulan yollar üzerinde incelemelerde bulundu. Ana isale hattı çalışmaları sonrası bozulan yollarda başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ikili, yol çalışmalarının hızlandırılması ve vatandaşların ulaşımında yaşanan aksaklıkların giderilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Doğancı, “Bozulan yolların bir an önce onarılması hem güvenlik hem de konfor açısından son derece önemli,” derken, Tavşan da “Kadıköy Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarını öncelikli olarak ele alıyoruz ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İnceleme sırasında, asfalt yama çalışmaları ve gelecekteki planlamalar hakkında bilgiler verilip karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve istişareler gerçekleştirildi.

‘’Yalova, sosyal demokrat belediyelerle gelişecek, zenginleşecek’’

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan konu hakkında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Erdem Doğancı ile birlikte, ana isale hattı sonrası bozulan yollarda yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceledik. Asfalt yama çalışmalarımız ve gelecekteki planlamalarımız hakkında bilgi verip fikir alışverişinde bulunduk’’ diye belirtirken Doğancı’da sözlerinde Başkan Tavşan’ı tebrik ederek şu ifadelere yer verdi, ‘’Kadıköyümüzün çalışkan Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ana isale hattı çalışmaları sonrası bozulan yollarda başlayan asfalt çalışmalarını Başkanımız Yılmaz Tavşan ile birlikte inceledik. Asfalt çalışması hakkında bilgi alarak Başkan Tavşan’a başarılar diledik. Yalova, sosyal demokrat belediyelerle gelişecek, zenginleşecek.’’

Murat Can Aytemur