Başkan Canbay su analiz sonuçlarını paylaştı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, teknik temizlik çalışmalarının ardından şebeke suyuyla ilgili Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Ekibi tarafından yapılan ilk analiz sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2025 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2025 14:37

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Titizlikle sürdürülen teknik temizlik çalışmalarının ardından, şebeke suyu Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Ekibi tarafından kontrol edilerek, ilk analiz sonuçlarına göre yalnızca hijyen amaçlı kullanımda herhangi bir risk bulunmadığı belirlenmiştir” dedi.

İçme suyu olarak tüketmeyin

Açıklamasında “Ayrıntılı analiz sonuçları netleşene kadar şebeke suyunun sadece genel temizlik amacıyla kullanılması önerilmekte, içme suyu olarak tüketilmemesi, gıda hazırlığında tercih edilmemesi tavsiye edilmektedir” ifadelerine de yer veren Turan Canbay, “Halk Sağlığı Ekibi'nin ilk analizi sonrası temizlik ve hijyen kullanımı için şebekelerimize yeniden su akışı sağlanmıştır.

Değerli halkımızın bilgisine saygıyla sunarız” dedi.