Başkan Canbay’dan festival teşekkürü

12-13 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Geleneksel 11. Yalova Kivi Festivali, büyük bir coşku ve yoğun katılımla tamamlandı. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay festivalin düzenlenmesine destek veren ve emeği geçen herkese de teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 11:10

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, festival sonrası yaptığı açıklamada, emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Festivalin her yıl daha da büyüyerek gelenekselleştiğini vurgulayan Canbay, bu yıl ki organizasyonun hem katılım açısından hem de içerik olarak çok başarılı geçtiğini belirtti.

Başkan Canbay konuşmasında, "11. Yalova Kivi Festivalimizi büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Katılım, önceki yıllara göre oldukça yüksekti ve festivalimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz etkinliklerimize büyük güç kattılar. Bu yıl festivali iki gün olarak düzenledik ve bu karar, katılımı daha da artırdı. Yalova Kivi Koşusu da artık bir marka haline geldi" dedi.

Festivalin başarıyla gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Canbay, "Yalova Valimiz Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Özel İdaresi, YATUB ve tüm belediyelerimiz başta olmak üzere bizlere destek olan resmi ve özel kurumlar, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarına müteşekkiriz. Ancak asıl teşekkürü gece gündüz demeden çalışan ekibimize ve gönüllülere borçluyuz. Festivalimizin ev sahipliğini Yalova Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Mutlu Çoban ile birlikte yaptık. Kivi Festivali Komitesi Başkanı Ercan Gürbüz ve Kivi Koşusu Koordinatörü Orhan Güner’in özverili çalışmaları olmasaydı, bu başarıyı yakalamamız mümkün olmazdı” ifadelerini kullandı.

Başkan Canbay ayrıca festival boyunca güvenliği sağlayan Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na, alan temizliği ve teknik destek sağlayan Subaşı Belediyesi çalışanlarına da özel olarak teşekkür etti. Festivalin coşkuyla geçmesinde emeği olan tüm gönüllülerin katkılarını unutmadığını belirterek, bu heyecanı hep birlikte paylaşmanın gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.