Bahar Candan ve Seçil Erzan cezaevinde kavga etti! Dolandırıcı deyince ortalık karıştı

Futbolcuları yüksek getirili fon vaadiyle dolandırdığı davada tutuklu bulunan bankacı Seçil Erzan ve suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan fenomen Bahar Candan kaldıkları koğuşta kavga ettiler. İkilinin kavgasını infaz koruma memurları ayırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 14:16

Son dönemlerde sosyal medyadan tanınan isimlerin işledikleri suçlar nedeniyle cezaevine gönderilmesi ve çeşitli bahanelerle tahliye olmaya çalışmaları gündemdeydi. Geçtiğimiz kasım ayında tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerden Nihal sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle tahliye edilmişti.

İki kardeşin cezaevinde, Yüksek karlı özel fon vaadiyle futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 29 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldığı biliniyordu.

Tahliye edilen Nihal Candan verdiği röportajda Erzan ile iyi anlaştıklarını zaten pek iletişim kurmadıklarını söylemişti. Suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan, Seçil Erzan ile haftalardır aynı koğuşta kalıyor. Birlikte kalan ikili arasında kavga çıktı.

Emrullah Erdinç'in haberine göre, Seçil Erzan kendisine sürekli "dolandırıcı" diye hitap eden Bahar Candan'a tepki gösterdi. Sinirlenen Erzan, "Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın" diye karşılık verince Candan da ses tonunu yükselterek "Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı" diye bağırmaya başladı. Bağırış çağırışın duyulmasının ardından koğuşa giren infaz koruma memurları ikiliyi sakinleştirdi. Yaşanan tartışmanın ardından Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikâyetçi oldu ve tutanak tutuldu.

Geçtiğimiz sene tutuklanan ikiliden Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olmasından sonra sık sık cezaevine kurallarının dışına çıkmaya çalıştığı ve uyarı aldığı da iddialar arasında. Candan geçtiğimiz günlerde kendisine zarar vermeye çalıştığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlanan Bahar Candan tutuklu bulunduğu cezaevine geri götürülmüştü.