Atakent Hastanesi’nden Kenan Engin’e hayırlı olsun ziyareti

Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret eden Atakent Hastanesi Başhekimi Dr. Bilgin Yurdakul ve Genel Müdür Hasan Topal, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 10:31

Ziyarette Kent Konseyi ve Atakent Hastanesi arasında indirim protokolü imzalanması konusu da gündeme geldi.

Atakent Hastanesi Başhekimi Dr. Bilgin Yurdakul ve Genel Müdür Hasan Topal, Yalova Kent Konseyi'nin yeni başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Bu anlamlı ziyarette, Kenan Engin’in Kent Konseyi Başkanlığına seçilmesinin Yalova için önemli bir adım olduğu vurgulandı. Ziyaret sırasında, Atakent Hastanesi ile Yalova Kent Konseyi arasında özel bir indirim anlaşması yapılması konusundaki ön görüşmeler gerçekleştirildi.

Atakent Hastanesi yönetimi, Yalova’ya daha iyi hizmet sunmak ve bu süreçte Kent Konseyi ile el birliği içinde çalışmak istediklerini belirtti.

Kenan Engin de, hastane yönetiminin bu ziyaretinin, iki kurum arasında güçlü bir iletişim ve iş birliği köprüsü kuracağına dair umutlarını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda, Atakent Hastanesi yönetimi ve Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Yalova'nın geleceği için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, ortak projeler geliştirme konusundaki isteklerini yinelediler.