Armutlu’da okul çantaları başkan amcalarından

Armutlu Belediyesi minik öğrencilere, eğitim öğretim hayatlarında destek olmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 12:27

Bu kapsamda Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökhan Burhan Cicim ve ilçe yönetimi, Fıstıklı Mutluhan İlkokulu ve Kapaklı Tülay İlgen İlkokulu'nda bulunan öğrencilere ziyaret gerçekleştirerek, yeni eğitim yılı için hediyelerini teslim etti.Armutlu Belediyesi, minik öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmaya devam ediyor.

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökhan Burhan Cicim ve İlçe yönetimi Fıstıklı Mutluhan İlkokulu ve Kapaklı Tülay İlgen İlkokulunda bulunun minik öğrencileri ziyaret ederek öğrencilere hediyelerini teslim etti. ‘’Her bir çanta, mutlu bir başlangıç ve bol başarı dileği taşıyor.

Hep birlikte çocuklarımıza güzel bir okul yılı diliyoruz’’ diye belirten Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Bu tür etkinliklerin, çocukların motivasyonunu artırdığına ve eğitim hayatlarını kolaylaştırdığına olan inancına dikkat çekti. Gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, miniklerin heyecanı ve mutlulukları ise renkli anlara sahne oldu. Başkan Arslan burada öğrencilere, eğitim-öğretim hayatları boyunca başarılı olmalarını diledi.

Murat Can Aytemur