Armutlu’da korkutan deprem! Uzman isim uyardı hemen ardından meydana geldi

Son günlerde yurdun her köşesinde meydana gelen depremler fay hatlarında ciddi bir hareketlilik olduğuna işaret ediyor. Son olarak Marmara Denizi’nde meydana gelen depremle büyük korku yaşandı. Saat 6.20'de gerçekleşen 3.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Yalova'nın Armutlu açıkları olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 09:33

Marmara Bölgesi ve özellikle Yalova açıkları yeni güne deprem korkusuyla başladı. Havanın aydınlanmasıyla meydana gelen deprem büyük endişe yarattı. 

Peş peşe yaşanan depremlere bir yenisi daha eklendi ve korku giderek artmaya başladı. Marmara’da yaşanması beklenen depremin sinyalleri aralıklı olarak kendini gösteriyor.

AFAD'ın paylaştığı verilere göre, Yalova'nın Armutlu ilçesi, sabah saat 06.20’de Marmara Denizi'nde meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 

Depremin merkez üssünün Armutlu ilçesinden 4.75 kilometre uzaklıkta olduğunu belirtildi.  Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre depremin büyüklüğü 3.8 olarak ölçüldü.

Yaşanan bu deprem beklenen Marmara depremini hatırlatarak bu bölgede yaşayan kişilerin yeniden korku ve endişe yaşamasına neden oldu.

Hilal Baldemir