Arlabal yetkilileri Cemil Demiryürk’e ürünlerini tanıttı: Aronya daha faydalı hale geldi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Arlabal Tarım Ürünleri Ltd. Şti. yetkilileri Ömer Karataş ve Vildan Karataş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 04:20
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek'i ziyaret ederek firmanın faaliyetleri ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler veren Ömer Karataş ve Vildan Karataş, firmanın misyonu anlatarak, ilk katma değerli ürünleri olan BoostBerry ile bölge ekonomisine katkıda bulunmayı amaçladıklarını aktardılar.

“Aronyanın her mevsim tüketilmesine olanak tanıyoruz”

Merkezi Yalova'da bulunan Arlabal yetkilisi Ömer Karataş, "Organik Aronya üretimimizi endüstriyle buluşturarak tüketicilere güvenli ve kaliteli gıda destek ürünleri sunmaktan gurur duyuyoruz. İlk katma değerli ürünümüz BoostBerry ile bölge ekonomisine katkıda bulunmayı ve tarım sektörünü geliştirmeyi amaçlıyoruz. BoostBerry ile bölgemizin değerini artırıyoruz. Yalova'da üretilen aronya, BoostBerry ile katma değerli bir ürüne dönüşüyor. Aronyanın faydalarını fonksiyonel gıda olarak sunuyoruz. Aronyanın farklı kullanım alanlarını tüketicilere sunarak çeşitliliği artırıyoruz. Aronyanın her mevsim tüketilmesine olanak tanıyoruz. Tarladaki aronya üretimini endüstriye kazandırıyoruz. Yoğun hayatınıza destek olmak için yüzde 100 aronya suyuna B6, B12, D3, C vitaminleri ve çinko eklenmiş, 35 milim flakonlarda ve 30 flakonluk kutularda sunulan pratik ve lezzetli bir besin takviyesidir.” şeklinde bilgi verdi.

“Bu tür girişimlerin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum”

Yalova aronyasını daha da değerli hale getiren firma yetkililerine teşekkür eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek “Arlabal, Yalova'nın tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek katma değerli ürünler üretiyor. BoostBerry gibi yenilikçi ürünlerle bölge ekonomisine ve tarım sektörüne önemli katkılarda bulunuyorlar. Bu tür girişimlerin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum ve Arlabal'ın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Serap Polat