Ali Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını hedef aldı! Müge Anlı’nın tepkisi sert oldu

Son dönemlerde gündüz kuşağı programlarında ele alınan olaylardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya en sert cevap Müge Anlı’dan geldi. Gündüz kuşağı programlarını eleştiren ve hedef alan Yerlikaya’ya Anlı’dan vatandaşın sesine kulak versinler yanıtı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 14:54

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programındaki kıyma makinesi kullanılan cinayet konusu son dönemlerde gündeme gelen en korkunç ve en skandal olaylardan biri olarak herkesi şoke ederken bu cinayet konusundan sonra gündüz kuşağı programları tartışılmaya başladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Müge Anlı’nın programında ele alınan bu olayın ardından yaptığı açıklamada gündüz kuşağı programları için "O programlardan hoşlanmıyorum. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi." ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'DAN YANIT GELDİ

Müge Anlı, bu eleştirel açıklamanın ardından Bakan Yerlikaya'ya isim vermeden üstü kapalı bir şekilde yüklendi. Müge Anlı, "Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler. Çok söyleyecek lafım var, söylemekten çekinecek bir durumum da yok ama şahsi olarak bana bir şey söylendiği zaman cevap vermeyi prensip ediniyorum. Taş altında kalırım ama laf altında kalmam." şeklinde konuştu.

EŞİ EMNİYET MÜDÜRÜ

Öte yandan geçtiğimiz yıl ikinci kez nikâh masasına oturan ünlü televizyoncunun eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun, İçişleri Bakanlığına bağlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yaptığı biliniyor. Dördüncü sınıf emniyet müdürü olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana doğumlu.

Hilal Baldemir