AK Parti Yalova İl Başkanlığı, Cengiz Arslan’a ziyarette bulundu

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırlayarak kendileriyle hoş sohbetlerde bulunmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 02:50

Göreve geldiği günden bu yana kendisine gelen ziyaretleri kabul eden Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, güzel dileklerini iletmek adına kendisini ziyarete giden misafirlerini makamında ağırlıyor, muhabbet ederek, çeşitli düşüncelerle fikir alışverişi yapmaya büyük bir özen gösteriyor.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Arslan; AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’i makamında misafir etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Armutlu ve Yalova’da gerçekleştirilmekte olan parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Güçlü ve Soygüzel sohbet esnasında ilçedeki belediye faaliyetleri hakkında da görüşlerini bildirdi. Akabinde Yalova AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de Başkan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Arslan, AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nın bu hoş ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

M. Tunç Tanrıverdi