Ahmet Davutoğlu ‘Çandır ve Ensarioğlu’ dedi

Gelecek Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yalova Belediye Başkanlığı’na Kürşat Emre Çandır, Çiftlikköy Belediye Başkanlığı’na Mehtap Ensarioğlu’nu aday gösterdi. Adaylar, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 16:26
https://www.yalovahayat.com/

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Yalova’da seçimi alacak isimlerle yola çıktıklarını söyledi. Davutoğlu, “Yerelden geleceğe, sağlam adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır ise, yaklaşık 4 yıldır süren siyasi mücadelelerinin Yalova Belediye Başkan Adaylığı ile taçlandığını belirtti. Çandır, kendisine destek veren parti teşkilatı, hemşehrileri, genel merkez yöneticileri ve ailesine teşekkür etti.

Çandır, Yalovalı hemşehrilerine seslenerek, “Yeni yüzyılın Yalova’sının temellerinin atılacağı önümüzdeki 5 yılın yöneticilerini seçeceğimiz 31 Mart 2024 tarihi, vereceğiniz kararla yaşayacağınız şehrin ‘şehreminini’ seçeceksiniz. Yalova Belediyesi’nde adil, becerikli, yönetici vasıflarına sahip, şehrini seven, proje üreten bir ismi tercih etmek, hepimizin boynunun borcudur. Bu sebeplerle, 31 Mart günü sandığa mutlaka gidelim. ‘Şehremini’ seçelim” dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Mehtap Ensarioğlu da, Çiftlikköy’ü daha yaşanabilir, daha gelişmiş, daha mutlu bir ilçe yapmak için çalışacaklarını ifade etti. Ensarioğlu, “Çiftlikköy’ün geleceği için, Gelecek Partisi’ne oy verin” çağrısında bulundu.