3. Yalova Oto Show Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Yalova Belediyesi tarafından duyurusu yapılan ve otomobilseverleri heyecanlandıran 3. Yalova Oto Show etkinliği, 11 Ekim 2024 Cuma günü başlıyor ve 13 Ekim 2024 tarihine kadar devam edileceği belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 15:58

Otomobil tutkunları için heyecan verici bir etkinlik olan 3. Yalova Oto Show başlıyor. 11 Ekim 2024 Cuma günü kapılarını açacak olan etkinlik, 13 Ekim 2024 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Otolife’ın, Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği bu önemli etkinlikte, otomotiv dünyasının yenilikleri tek bir noktadan Yalova ve bölge halkının beğenisine sunulacak. Bu yılki düzenlenen etkinlik, otomotiv sektörünün son yeniliklerini bir araya getirerek ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunacak. Yalova ve çevre halkı, en yeni araç modelleri, teknolojik gelişmeler ve sektördeki trendler hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak ve aynı zamanda da bu etkinlik şehre katkı sağlayacak.

Özel kampanyalar olacak

OTOLIFE Genel Müdürü Volkan Dizen, daha önce yaptığı açıklamada bu etkinliğin Yalovalılar için büyük bir fırsat olduğunu belirtti ve organizasyon boyunca otomotiv tutkunları ve tüketiciler için özel kampanyalar ve fiyat avantajlarının da uygulanacağını belirtmişti. Düzenlenecek olan etkinliğe, otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek ve heyecan verici yeniliklerle tanışmak isteyen tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

‘’Halkımızın yararlanmasını dilerim’’

Başkan Gürel’in açıklaması ise şu şekilde idi, ‘’Başkan Gürel; “Yalova ilimizde üçüncü kez gerçekleşecek bu organizasyonun şehrimize katkı sağladığını düşünüyoruz. Bildiğiniz üzere şehrimizde büyük illerdeki gibi otomotiv sektöründe henüz çok fazla yatırım yok. Vatandaşlarımız farklı marka ve modelleri görmek için çevre büyük illere gitmekteler. Bu organizasyon ile birçok marka Yalova halkımızın ayağına gelerek hem onlara güzel bir hizmet ve mukayese imkanı yaratmakta aynı zamanda otomotiv sektörü ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Otomotiv tutkunları ve halkımız için güzel bir 3 gün geçmesini, markaların bu organizasyona özel kredi imkanları ve kampanyalarından halkımızın yararlanmasını dilerim’’ dedi. Otomobil tutkunlarını buluşturacak olan bu önemli etkinlikte, sektördeki en son trendleri keşfetmek ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmel bir fırsat sunuluyor.

Murat Can Aytemur