2024-2025 Balıkçılık Av Sezonu öncesi Yalova’da barınaklar ziyaret edildi

Yalova Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman beraberinde Armutlu İlçe Müdür Vekili Fatih Mehmet Kayalı ve Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya ile birlikte yaklaşan 2024-2025 Balıkçılık Av Sezonu öncesinde Esenköy, Armutlu, Kapaklı balıkçı barınaklarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 03:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 03:21

Yalova Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman, Armutlu İlçe Müdür Vekili Fatih Mehmet Kayalı ve Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya, yaklaşan 2024-2025 balıkçılık av sezonu öncesinde önemli bir denetim gerçekleştirdi. Yetkililer, Yalova'nın Esenköy, Armutlu ve Kapaklı balıkçı barınaklarını ziyaret ederek, hazırlıkları yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından balıkçılarla; hazırlıklar ve sezon hakkında fikir alışverişinde bulunan Yalova Tarım İl Müdürü Yaman aynı zamanda da; balıkçı barınaklarının genel durumu, altyapı ihtiyaçları ve sezon öncesi yapılması gereken düzenlemeler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirdi. Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman, balıkçılıkla uğraşan vatandaşların daha verimli ve güvenli bir sezon geçirebilmelerini temenni etti.

Barınak ziyaretlerini tamamlayan Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman sonrasında ise Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın’ı ziyaret etmek üzere Armutlu Kaymakamlığı’na gitti. Kaymakam Aydın’ı makamında ziyaret eden Yaman ve beraberindeki heyet, tarımsal faaliyetler hakkında sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaretin anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile görüşme son buldu.

Murat Can Aytemur