YESO Başkanı Erbul, KDV oranlarının yükselmesini hatırlattı

Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul, KDV oranlarının yükselmesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2023 09:00
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul, yaptığı açıklamayla esnafları KDV oranlarındaki yükseliş konusunda bilgilendirdi. Erbul, "Değerli esnaf ve sanatkarlarımız, 10 Temmuz 2023 Pazartesi gününden itibaren uygulanmak üzere KDV oranları yüzde 8’den yüzde 10’a ve yüzde 18’den yüzde 20’ye yükseltilmiştir" dedi.

Erbul, esnafların bu değişiklikten etkilenmemesi ve fişlerinde herhangi bir sorun yaşamamaları için yazar kasalarını ayarlatmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca Başkan Erbul, esnaflara hayırlı işler diledi.

KDV oranlarının yükselmesi, işletmelerin maliyetlerini etkileyecek ve satış fiyatlarına yansıyabilecektir. Bu nedenle Yalova'daki esnafların bu değişikliğe uyum sağlamaları ve gerekli ayarlamaları yapmaları önem taşımaktadır. Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası, esnaflara destek olmak ve gereken bilgilendirmeyi sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

HABER/Furkan Karahasan