Yalova Makine İhtisas OSB’de kurulum çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Yalova Makine İhtisas OSB kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede OSB girişine kurulan tag ise beğeni topladı

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 05:21
https://www.yalovahayat.com/

Yalova ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunacak olan Yalova Makine İhtisas OSB'de kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Temel atma işlemleri ve binaların inşası hızla sürerken, tamamlanan fabrikalar üretime başladı. Ayrıca, OSB'de alt ve üst yapı çalışmaları da kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Son olarak, OSB girişine yerleştirilen tag büyük beğeni topladı. Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tagın 2 hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti. Özdemir, “OSB girişimizin beton yolları da tamamlandı. Tagımız tamamlanmak üzere. Yazılar, son rötuşlar derken kaldı iki haftalık işimiz” ifadelerini kullandı.

Yalova Makine İhtisas OSB'nin kurulumu, bölge ekonomisine canlılık kazandırırken, yeni istihdam olanaklarıyla da bölge halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Makine İhtisas OSB'de gerçekleştirilen çalışmaların, Yalova'nın sanayi ve teknoloji üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin gösterdiğini de dile getiren Başkan Özdemir, “Yalova Makine İhtisas OSB, sadece bölgemiz için değil, ülkemiz için de büyük bir değer taşıyor. Kurulum çalışmalarının hızla ilerlemesine ve üretime geçen fabrikalarla, ekonomimize ve istihdamımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.