Yalova İl Özel İdaresi’nden köy ziyaretleri

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri Çiftlikköy, Altınova ve Çınarcık ilçelerindeki köyleri ziyaret ederek muhtarların taleplerini yerinde öğrendiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2023 14:15
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Özel İdaresi’nin yatırım ve projelerini yerinde incelemek üzere Gacık, Laledere, İlyasköy, Çukurköy ve Çalıca köylerini gezen Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri muhtarlarla istişarede bulundu. Köylere götürülen hizmetleri öncelik sıralamasına göre yaptıklarını belirten Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, “Köylerimizin altyapı, ulaşım ve sosyal hizmetler gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Hizmetlerin sağlanmasında elbette öncelik sıralaması önemli. Aciliyeti olan hizmetleri öncelik sıralamasında öne alarak gerekenleri yapıyoruz.” dedi.

Köy muhtarları ise eskiden köy yollarına mıcır döktürmek için aylarca beklediklerini ancak artık köylerin neredeyse ihtiyacının kalmadığını ifade ederek, “İl Özel İdaresi ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Köylerimize çok güzel hizmetler getirdiler. Köy yollarımız artık çok rahat ve güvenli. Köylülerimiz de memnun. Biz de taleplerimizi kendilerine iletiyoruz. Onlar da bize her zaman yardımcı oluyorlar.” diye konuştular.