Yalova Bursa arası kaç km? Özel araba ile, Uçakla, Otobüsle Yalova Bursa arası kaç kilometre ve kaç saat sürer?

Bursa Yalova arası kaç km olduğu iki şehir arasında yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar tarafından en çok merak edilen sorular arasında yerini almakta. Özellikle özel araba, uçak, otobüs ile kaç saat sürdüğü ve kaç km olduğu merak konusu olmuş durumda. İşte tüm merak edilen soruların cevapları...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2023 13:25
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Bursa arası kaç km olduğu ulaşım maliyetlerinin artmasından sonra en çok merak edilen konular arasında yerini almaya başladı. Kişiler iş, gezi veya turizm ziyareti yapmadan önce artık gidecekleri şehrin kaç km uzakta olduğunu ve maliyetini mutlaka araştırıyor. Bugün sizlere Yalova Bursa arası kaç km? Özel araba ile, Uçakla, Otobüsle Yalova Bursa arası kaç kilometre ve kaç saat sürer? sorularının cevaplarını hazırladık. İşte detaylar...

YALOVA BURSA ARASI KAÇ KM?

Bursa ile Yalova arasında seyahat etmeyi düşünenler için iki farklı yol rotası mevcuttur. Bu rotalar şunlardır:

D575/E881 güzergahı kullanılarak yaklaşık olarak 68,5 kilometrelik bir mesafe kat edilir. O-5/Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu kullanılarak yaklaşık olarak 81,3 kilometrelik bir yolculuk yapılır.

Her iki güzergah da yolcuların tercihlerine ve seyahat koşullarına bağlı olarak seçilebilir.

YALOVA BURSA ARASI KAÇ SAAT SÜRER?

Bursa ile Yalova arasında sadece özel araç ile veya otobüs ile seyehat yaparak yol alabilirsiniz. İki şehir arasında ki mesafe kısa olduğu için maalesef uçak bulunmuyor. Ama maddi gücünüz var ise özel helikopter de gidebilirsiniz.

D575/E881 rotası ve Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu/O-5 güzergahı kullanılarak Yalova ile Bursa arasındaki mesafe yaklaşık 71 kilometre olarak hesaplanır ve bu yolculuk yaklaşık 58 dakika sürer.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu/O-5 üzerinden seyahat etmek ise yaklaşık 83 kilometrelik bir mesafeyi kapsar ve bu rota ortalama 1 saat sürer.

Yalova'dan Bursa'ya otobüsle seyahat etmek isteyenler için ortalama yolculuk süresi 1 saat 15 dakikadır ve her saat başı seferler düzenlenmektedir. Yalova ile Bursa arasında tren veya uçak seferleri bulunmamaktadır.