Sözcü TV Frekans? Sözcü Tv hangi kanalda? Sözcü Tv nerede? Sözcü Tv Digitürk kaçıncı kanalda?

Son zamanlarda yayın hayatına yeni başlayan kanallardan biri olan Sözcü Tv yayına başladı. Sözcü tv frekans ayarları ve szc frekans arama motorlarında kullanıcılar tarafından en çok arananlar arasında yer alıyor. Peki, Sözcü TV Frekans? Sözcü Tv hangi kanalda? Sözcü Tv nerede? Sözcü Tv Digitürk kaçıncı kanalda? İşte Szc tv ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 13:42
https://www.yalovahayat.com/

Sözcü tv frekans ayarları yapmak en çok kolay olan işlemler arasında yer almakta. Birçok uzman habercinin yayınları ve kaliteli yorumları ile izleyenler için güzel bilgiler ve bağımsız haberler sunulmaya başlandı. Szc Tv hem youtube de hem de televizyon kanallarında rahat bir şekilde izlenebilir. Peki, sözcü tv frekansı nasıl ayarlanır? Sözcü tv hangi kanalda? Sözcü tv digitürk kaçıncı kanalda? Sözcü tv ayarları nasıl yapılır?..

Genel yayın yönetmenliğini Alişer Delek'in üstlendiği eski adı Sivas SRT olan yeni adı ise szctv olan tv kanalı en çok izlenen ulusal kanallar arasında yer almaya başladı. 1 Mart 2023 tarihinde yayın hayatına da başlamıştır.

Sözcü Tv Frekans ayarları nasıl yapılır?

Sözcü tv frekans ayarlarını yapmak oldukça basittir. Türksat 4A uydusu üzerinden SÖZCÜ TV'yi takip etmek isteyenler için 11837 frekansı ayarlamaları gerekiyor. Frekansın diğer önemli özellikleri şu şekildedir: 30.000 V polarizasyonu, batı yönü hizasında bulunması ve fec oranı 2/3 olarak ayarlanmıştır.

Sözcü Tv hangi kanalda?

Sözcü tv'yi izlemek için birçok platform yer alıyor. Bu platformlar üzerinden kanalı takip edebilirsiniz.

Sözcü tv dijitürk hangi kanalda? 60. kanalda (HD) Sözcü tv d smart hangi kanalda? 93. kanal (HD) Sözcü tv Türksat 4A hangi kanalda? 11837 V 30000 2/3 (HD) Sözcü tv kablo tv hangi kanalda? 76. kanal (HD) Sözcü tv tivibu hangi kanalda? 69. kanal (HD) Sözcü tv turkcell tv+ hangi kanalda? 69. kanal (HD)

Sözcü tv youtube canlı yayın izlemek için:

Sözcü tv nerede?

1 Mart 2023 tarihinde kurulan ve yayın hayatına başladığı günden itibaren haber yayınları yapan tarafsızlığı ilke edinmiş sözcü tv nerede merak ediliyor. Sözcü tv adresi:

Maslak Mahallesi Maslak Meydan Sk. VekoGiz Plaza Apt. No: 3/81 Sarıyer/İstanbul